Results 1 to 2 of 2

Thread: Reset Tach Time

  1. #1

    Reset Tach Time

    I have installed a factory rebuilt zero time engine and would like to reset the TACH Time to zero. Is that possible? If so, how do I go about doing so?

    Thanks
    Dick

  2. #2
    Advanced Flight Systems Shawn McGinnis's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Canby, OR
    Posts
    710
    Use Set Tach and Hobbs Time from within Admin Settings of Calibration
    Shawn McGinnis

    Advanced Flight Systems
    support@advanced-flight-systems.com

Similar Threads

  1. Tach time RPM setting
    By DickF in forum AF-5600 & AF-5500 General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-03-2016, 02:05 PM
  2. Engine Tach Hours - reset to zero query
    By Bigglesrv7a in forum AF-3400, AF-3500 ... General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 02-26-2016, 06:37 AM
  3. Adjusting Tach and Hobbs Time
    By Trevor Conroy in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-08-2011, 12:03 PM
  4. Update Tach time on retrofitted unit
    By ArjanPlomp in forum AF-3400s, AF-3500s, AF-4500s ... General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-18-2010, 08:01 PM
  5. Tach Time/Hobbs Time
    By flickroll in forum AF-3400s, AF-3500s, AF-4500s ... General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-29-2010, 12:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •