Results 1 to 3 of 3

Thread: PowerFlarm interface

  1. #1

    PowerFlarm interface

    Sorry to bring it up again but got no reply to my last attempt. Last year in May I sent you guys my PowerFlarm as you said you would need to interface it with the AFS line of products. Are you guys still intending to do something about it - it's going on for nearly a year now?!

  2. #2
    madenau
    Guest
    Powerflarm is working since Vs8.08.29. I'm using it with my 4500 without issues.

    Michael

  3. #3
    Advanced Flight Systems Shawn McGinnis's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Canby, OR
    Posts
    658
    Correct, version 8.8.29 allows TIS mode FLARM.
    Shawn McGinnis

    Advanced Flight Systems
    support@advanced-flight-systems.com

Similar Threads

  1. AFS Autopilot Interface Panel
    By rvdave in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2015, 03:28 PM
  2. Any progress on Powerflarm interface
    By Mounz in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-11-2015, 12:04 AM
  3. Power FLARM Interface
    By Mounz in forum AF-3400s, AF-3500s, AF-4500s ... General Discussion
    Replies: 30
    Last Post: 09-08-2014, 02:09 PM
  4. CO Guardian Interface Questions
    By Paul Winkels in forum AF-3400s, AF-3500s, AF-4500s ... General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 04-16-2014, 04:39 PM
  5. re visit GTX327 interface
    By neville in forum AF-5600 & AF-5500 General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-2013, 09:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •